Δεν κοιμάμαι. Ονειρεύομαι.

Δεν κοιμάμαι. Ονειρεύομαι. Και ας νομίζουν οι άλλοι ότι κοιμάμαι. Αυτοί που πρέπει θα καταλάβουν. Ονειρεύομαι. Ζω στον δικό μου κόσμο. Κι ας έχουν προσπαθήσει πολλοί να με ξυπνήσουν…να με φέρουν στον δικό τους, κοινό και κυνικό κόσμο. Ναι, με έχουν ξυπνήσει. Αλλά έχω καταφέρει να κοιμηθώ ξανά. Δεν θα σταματήσω να ονειρεύομαι. Γιατί τι νόημα θα είχε η ζωή αλλιώς…;  «Το όνειρο είναι η μοίρα μου» και «θα ονειρεύομαι άλλες στεριές και τρελούς και ποιητές…»

Δεν κοιμάμαι. Ονειρεύομαι. Και ας νομίζουν οι άλλοι ότι κοιμάμαι. Αυτοί που πρέπει θα καταλάβουν. Ονειρεύομαι.
Ζω στον δικό μου κόσμο. Κι ας έχουν προσπαθήσει πολλοί να με ξυπνήσουν…να με φέρουν στον δικό τους, κοινό και κυνικό κόσμο. Ναι, με έχουν ξυπνήσει. Αλλά έχω καταφέρει να κοιμηθώ ξανά. Δεν θα σταματήσω να ονειρεύομαι.Γιατί τι νόημα θα είχε η ζωή  αλλιώς…;
«Θα ονειρεύομαι άλλες στεριές και τρελούς και ποιητές…»

2 σκέψεις σχετικά με το “Δεν κοιμάμαι. Ονειρεύομαι.

  1. Αν όλοι κάναμε τη ζωή μας ένα όνειρο και το όνειρό μας πραγματικότητα, όπως είχε πει και ο Antoine de Saint Exupery, ίσως να μαζεύαμε λουλούδια από εκείνες τις στεριές και κάθε βράδυ να συζητούσαμε με αυτούς τους τρελούς και τους ποιητές.Όμορφη η σκέψη σου. Σου εύχομαι να έχεις ένα πολύ όμορφο βράδυ με πολλά παραμυθένια όνειρα. Σε φιλώ.

  2. …γιατι αξίζει να ονειρευόμαστε, ακόμη κι αν τα όνειρα μας δεν πραγματοποιηθούν. Και μακάρι να μπορέσουν όλοι οι άνθρωποι να δουν τον ελέφαντα μέσα στον βόα. Να είσαι καλά! Καλό σου βράδυ!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s